Vinni skriver barnebok

Vil heller skrive om trafikksikkerhet enn rappe om kjendisfester.

ØYSTEIN «VINNI» SAUVIK debuterer som barnebokforfatter til våren, med en bok om bilen Johnny Kuper. Foto: Melisa Fajkovic / Dagbladet
ØYSTEIN «VINNI» SAUVIK debuterer som barnebokforfatter til våren, med en bok om bilen Johnny Kuper. Foto: Melisa Fajkovic / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg håper sønnen min blir revisor, så rapperen Vinni da Dagbladet møtte ham i oktober.

Han frykter nemlig hvordan sønnen Leonel er blitt «jævla opptatt av musikk».

- Pappa, sett på guttemusikk, pleier han å si. Guttemusikk er trommer. Jeg har han fifty-fifty, men livet mitt er jo ikke sånn at jeg kan ha han annenhver uke. Det er ti dager her og en helg der. Han synes det er trist at jeg reiser så mye og vil ikke at folk skal like sangene mine. Jeg håper Leonel blir revisor. Å bli musiker er ikke den letteste veien å gå, sa Vinni i intervjuet.

Og nå tar han saken i egne hender.

Den tidligere Paperboys-rapperen, debuterer som barnebokforfatter på Aschehoug. Øyvind «Vinni» Sauvik skriver om bilen Johnny Kuper i en bok om både vennskap og trafikksikkerhet. Boken kommer i april.

Blant de andre titlene på vårlista til Aschehoug er Jo Nesbø, Jostein Gaarder og Unni Lindell.

Harry Hole var ikke død, bekrefter forlaget Aschehoug, som har en ny Harry Hole-tittel på vårlisten. Boken har foreløpig slippdato 6. juni.

Det er i februar duket for en ny bok fra Tom Egeland, som denne gangen skriver for ungdom. Boken har fått tittelen «Katakombens hemmelighet», og beskrives som en Bjørn Beltø-roman for 12-åringer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer