Vinnis kjærlighetssorg ga topplassering

Synger om det vonde bruddet med kona.

GRUNN TIL Å SMILE: Selv om bruddet med kona har vært vanskelig, har likevel Vinni grunn til å være fornøyd. Hans nye låt nådde førsteplassen på iTunes etter kun få timer. Foto: Bjørn Langsem
GRUNN TIL Å SMILE: Selv om bruddet med kona har vært vanskelig, har likevel Vinni grunn til å være fornøyd. Hans nye låt nådde førsteplassen på iTunes etter kun få timer. Foto: Bjørn LangsemVis mer

(Dagbladet): Rapper Øyvind «Vinni» Saltvik (36) er i vinden som aldri før, og suksessen vil ingen ende ta.

Hans nye låt «Halve meg» ble sluppet på alle digitale plattformer i dag, og har allerede klatret opp på en førsteplass på iTunes.

«Halve meg» er den første låta fra Vinnis kommende album på norsk, «Oppvåkningen», og handler om bruddet med kona Tone Oraini Selfors (31).

Fornøyd Vinnis manager, Gunnar Greve, forteller at både han og klienten er strålende fornøyd med førsteplassen.

- Jeg syns først og fremst det er veldig kult at en så ikke-kommersiell og utradisjonell låt, i listeforstand, kan nå førsteplassen i løpet av så få timer. Nå gjenstår det å se om den blir stående der. Vinni er selvfølgelig veldig glad, sier han til Dagbladet.

Vinni gjester i kveld Lydverket på NRK, der han fremfører låta og forteller åpent om både innholdet i låta og bruddet med Selfors.

- Det er en jævlig personlig låt som egentlig var skrevet mest for meg selv, sier han i programmet ifølge NRK.

Rapperen røper også overfor programleder Asbjørn Slettemark at han er nervøs for å fremføre låta for første gang.

PERSONLIG LÅT: Vinnis nye hitlåt handler om bruddet med kona Tone Oraini Selfors. Foto: Stella Pictures
PERSONLIG LÅT: Vinnis nye hitlåt handler om bruddet med kona Tone Oraini Selfors. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Får håpe jeg ikke bryter sammen i gråt. Det blir sikkert god TV, men ikke så fett for meg, sier den ærlige artisten i programmet.

Utleverende låt Manager Gunnar Greve forklarer hvorfor han tror «Halve meg» allerede har fengslet folket.

- At det er en så direkte, utleverende, personlig og ærlig låt, vekker en del interesse og treffer folk. Sangen er en oppfølger til suksessen han har hatt med «Hver gang vi møtes», og mange var derfor spente på hva Vinni ville komme med, sier manageren.

Det er ikke lenge siden Vinni også kapret førsteplassen med sin versjon av Halvdan Sivertsens låt «Sommerfuggel i Vinterland», og artisten beviser nå at han lever opp til forventningene.

Rapperens nye album blir sluppet senere i år.

MANAGER: Gunner Greve er fornøyd med førsteplassen. Foto:Lars Myhren Holand
MANAGER: Gunner Greve er fornøyd med førsteplassen. Foto:Lars Myhren Holand Vis mer