Disney +:

- Vipper Netflix av tronen

Netflix kommer til å miste sin krone som kongen av strømmetjenester om rundt tre år, mener eksperter.

CRUELLA: Se første glimt fra den nye Cruella-filmen. Filmen får premiere hos Disney+ Video: Disney Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Strømmetjenesten Disney+ har hatt en enorm vekst etter at plattformen ble lansert for bare 16 måneder siden. Veksten er så kraftig at eksperter mener Disney+ vil bli verdens største strømmetjenesten innen tre år, skriver The Guardian.

Tidligere denne måneden annonserte The Walt Disney Company at flaggskipet Disney+ har passert 100 millioner brukere. Det tok Netflix et helt tiår å oppnå det samme. Om veksten fortsetter kan Disney+ vippe Netflix av tronen innen 2024.

- Rekordtid

Disney+ sin suksesshistorie har også knust forventningene til selskapet bak, som trodde det ville ta fem år å nå 90 millioner brukere. Selskapet går nå for 260 millioner brukere innen 2024 og har doblet sitt innholdsbudsjett til 15 milliarder dollar, rundt 127 milliarder kroner.

I forrige måned annonsert Netflix at de hadde nådd 203,7 millioner brukere. Selskapet brukte fire år på og hanke inn sin andre hundre million.

- Disney har hatt en av de raskeste vekstene vi har sett hos en abonnementstjeneste. Selv om Disney+ bare foreløpig er halvparten så store som Netflix har Disney+ allerede nådd en milepæl på rekordtid, sier Richard Broughton, en analyst ved Ampere Analysis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.