Tiktok:

Virale treningsvideoer slaktes: - Tragisk

En bruker som legger ut videoer med fokus på å styrke magemusklaturen har fått flere millioner visninger på TikTok. Trener og gründer Yngvar Andersen slakter videoene og kaller dem «tragisk og ufattelig skummelt».

SKEPTISK: Treningprofil og gründer, Yngvar Andersen, mener disse treningsvideoene går under kategoriene «tragisk og ufattelig skummelt». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TikTok-brukeren janny14906 står bak treningsvideoene og har i skrivende stund over tre millioner følgere og mer enn 42 millioner likes. På TikTok har brukeren lagt ut over 1200 treningsvideoer. Øvelsen hevdes å være en «perfekt mageøvelse», skriver Cosmopolitan.

Tanken bak øvelsen er å rykke brystet og hoftene frem og deretter bakover veldig raskt, mens man vrir seg, og det ender opp som en slags dans. Målet med treningen er å redusere magefettet og danne en slankere midje, skriver Insider.

- Dette hører til i sjangeren «tragisk og ufattelig skummelt» Spesielt med at avsenderen har godt og vel tre millioner følgere, sier trener og gründer i treningsstudioet Naardic, og tidligere kjent fra TV-programmet «Puls», Yngvar Andersen til Dagbladet.

- Bør se resultater etter én måned

Brukeren bak videoene skriver i en kommentar på TikTok at folk bør se resultater etter én måned:

- Hver bevegelse krever fem minutters trening, skriver brukeren.

Hun skriver også at treningen vil føre til en slankere mage, og at det skal være 100 prosent effektivt i å redusere magefett. Flere i kommentarfeltet hevder at å gjøre øvelsene fem minutter hver dag hjalp dem med å gå ned i vekt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer