Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Love Actually:

Virkelighetens «Love Actually»-historie får folk til å ta helt av

«Misteltein-mannen» overrasket kjæresten på flyplassen.

LOVE ACTUALLY: Julefilmen fra 2003 viser mange forskjellige kjærlighetshistorier. Da Tim Brown dukket opp med mistelteinen på vei til flyplassen, var folk sikre på at han var del av en «Love Actually»-historie fra virkeligheten. Her en scene fra filmen. FOTO: Mary Evans Picture / NTB Scanpix
LOVE ACTUALLY: Julefilmen fra 2003 viser mange forskjellige kjærlighetshistorier. Da Tim Brown dukket opp med mistelteinen på vei til flyplassen, var folk sikre på at han var del av en «Love Actually»-historie fra virkeligheten. Her en scene fra filmen. FOTO: Mary Evans Picture / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et bilde av en mann på vei til Gatwick flyplass på julaften, med misteltein i hendene og et tankefullt uttrykk i ansiktet, fikk spekulasjonene til ta helt av på nettsamfunnet Twitter denne julen.

Bildet av mannen ble lagt ut av twitterbrukeren Isobel Chillman, som publiserte det med teksten: «En mann er på vei mot Gatwicks nordre terminal, med en bukett misteltein og ingenting annet. NOE «LOVE ACTUALLY-GREIER» ER I FERD MED Å SKJE».

Stor diskusjon

Så snart Chillman hadde postet bildet og twittermeldingen, startet en omfattende diskusjon om den såkalte «Misteltein-mannens» historie. Flere og flere kastet seg på, og lurte oppriktig på hvor mannen skulle, hva han skulle, og hvordan denne historien skulle ende?

Kunne denne hendelsen, med mannen med mistelteinen, være en del av en romantisk historie som tatt ut av jule-komedien «Love Actually»?

Den opprinnelige twittermeldingen er i skrivende stund likt 29.000 ganger, og 8.400 har retwitret den. Historien har blant annet blitt omtalt i Metro, Mashable, australske News.com, belgiske HLN, ungarske Lajk og nederlandske Editie, i tillegg til Buzzfeed, Today, og Elite Daily.

Flere trekker også paraleller til «Love Actually»-historien hvor den lille gutten Sam løp gjennom flyplassen, for å fortelle sangtalentet Joanna at han elsker henne.

«Misteltein-mannen» forsvant

Dessverre mistet Chillman mannen av syne, og måtte hun meddele at hun ikke ante hva som skjedde videre.

«Gatwick Flyplass - Har dere sett noen frierier på videoovervåkingen?», spurte hun. Dette satte likevel ingen stopper for diskusjonen, og brukerne kom med uttalelser som «Jeg skulle ønske jeg visste hvordan det gikk! Håper det ble perfekt for ham», «Kom igjen Mistelteinmann, heia!» og «Nå må jeg vite hva som skjedde!!!».

Lykkelig slutt

1. juledag fikk de mange nysgjerrige endelig vite slutten på historien.

«Misteltein-mannen», som egentlig heter Tim Brown, publiserte en twittermelding hvor han fortalte at han hadde overasket kjæresten på flyplassen.

- Det var virkelig en lykkelig slutt på historien. Jeg var sent ute til å møte kjæresten min, så jeg overasket henne. Misteltein-kjærlighet til dere alle sammen, skrev han, og la ved et bilde av han selv og kjæresten, under mistelteinen.

I skrivende stund er Browns twittermelding likt 3.500 ganger, og retwitret 904 ganger.

Gatwick flyplass kom også med lykkeønskninger til Brown.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!