Love Actually:

Virkelighetens «Love Actually»-historie får folk til å ta helt av

«Misteltein-mannen» overrasket kjæresten på flyplassen.

LOVE ACTUALLY: Julefilmen fra 2003 viser mange forskjellige kjærlighetshistorier. Da Tim Brown dukket opp med mistelteinen på vei til flyplassen, var folk sikre på at han var del av en «Love Actually»-historie fra virkeligheten. Her en scene fra filmen. FOTO: Mary Evans Picture / NTB Scanpix
LOVE ACTUALLY: Julefilmen fra 2003 viser mange forskjellige kjærlighetshistorier. Da Tim Brown dukket opp med mistelteinen på vei til flyplassen, var folk sikre på at han var del av en «Love Actually»-historie fra virkeligheten. Her en scene fra filmen. FOTO: Mary Evans Picture / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Et bilde av en mann på vei til Gatwick flyplass på julaften, med misteltein i hendene og et tankefullt uttrykk i ansiktet, fikk spekulasjonene til ta helt av på nettsamfunnet Twitter denne julen.

Bildet av mannen ble lagt ut av twitterbrukeren Isobel Chillman, som publiserte det med teksten: «En mann er på vei mot Gatwicks nordre terminal, med en bukett misteltein og ingenting annet. NOE «LOVE ACTUALLY-GREIER» ER I FERD MED Å SKJE».

Stor diskusjon

Så snart Chillman hadde postet bildet og twittermeldingen, startet en omfattende diskusjon om den såkalte «Misteltein-mannens» historie. Flere og flere kastet seg på, og lurte oppriktig på hvor mannen skulle, hva han skulle, og hvordan denne historien skulle ende?

Kunne denne hendelsen, med mannen med mistelteinen, være en del av en romantisk historie som tatt ut av jule-komedien «Love Actually»?

Den opprinnelige twittermeldingen er i skrivende stund likt 29.000 ganger, og 8.400 har retwitret den. Historien har blant annet blitt omtalt i Metro, Mashable, australske News.com, belgiske HLN, ungarske Lajk og nederlandske Editie, i tillegg til Buzzfeed, Today, og Elite Daily.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer