Virtuell kjæreste

Har du ikke dame? Da bør du lese dette.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  (Dagbladet.no): Greit nok, det slår ikke the real thing. Men snart kan du likevel få deg en virtuell kjæreste - om det er din greie.

  Det Hong Kong-baserte firmaet Artificial Life har nemlig utviklet et spill der en kvinnefigur - din kjære - vil opptre som en animert figur på skjermen på mobiltelefonen.

  Kravstor kvinne


  Rent bortsatt fra de helt åpenbare minusene ved at kvinnen i ditt liv ikke eksisterer i kjøtt og blod, er det også en nedtur at du må kjøpe langt mer blomster og gaver til den virtuelle kjæresten enn du hadde vært nødt til med en ordentlig kjæreste, melder BBC.

  Alle de fiktive damene vil se klin like ut, men alt ettersom hvor mye penger du bruker på dem vil de oppføre seg annerledes.

  Artificial Life håper å kunne tilby damesubstituttet på 3G-telefoner i begynnelsen av desember, og vil tilby kjærligheten i abonnementsform. I tillegg vil de ta en liten sum for å levere blomster og gaver til din mobiltelefon.

  Hørte vi noen nevne «pengepresse»?

  Penger = lykke


  Etterhvert som du har kjøpt deg aksept hos mobildama di, vil hun invitere deg inn i livet hennes - for eksempel vil hun introdusere deg for venninnene sine. Om du derimot ikke gir henne nok oppmerksomhet, vil hun nekte å ha noe med deg å gjøre.

  Fortsatt er det usikkert hvor mye brukerne av tjenesten vil måtte betale for å ha en «sunt» forhold til sin «kjære».

  Men en ting er sikkert - kjærlighet vil i dette tilfellet så absolutt være til salgs. Her er det ikke omtanke som teller.

  Hvordan ser så mobilkjærligheten ut? Tynn, mørkhåret og ikke så veldig ulik Lara Croft fra Tomb Raider. Hun har jo allerede en stor tilhengerskare i den mannlige delen av befolkningen.

  Også et kvinnetilbud


  Det neste skrittet som gjenstår for Artificial Life er å introdusere en virtuell mann for kvinnene, men det er usikkert om nødne kvinner er like villige til å bruke pengene sine på en mann som ikke kan levere ekte varer i den virkelige verden.

  Om det så bare måtte være god, gammeldags kos. For som et japansk firma nettopp har bevist er det mulig å tjene gode penger på single kvinner. Hvordan? Ved å selge «Boyfriend Arm Pillow» - en stor pute med en pålimt mannearm.

  La oss bare ikke glemme at verken puter eller mobiltelefoner kan veie opp for den ekte kjærligheten. Eller?

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill
<B>MER FOR DAMENE:</B> Denne puten er en slager hos japanske kvinner. De vil kanskje ikke ha en virtuell mann på mobilen.
<B>FRISTENDE:</B> Du trenger ikke sjekke opp denne jenta på bar for å få infoen hennes inn på mobilen din.