Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vis deg fram for musikkbransjen

Har du et favorittband på hjemstedet ditt som ennå ikke er oppdaget? Er naboen den nye Elvis? Er søstera di den nye Alanis Morissette? Eller spiller du i det mest hårreisende bra bandet siden Metallica? Nå har du gjennom Dagbladet :på nettet muligheten for å vise seg fram for en samlet norsk musikkbransje.

Den 25. til 28. februar neste år går musikkbransjeseminaret Bylarm av stabelen i Stavanger. Her samles alle som er noe og alle som tror de er noe (has-beens, wannabees og never was'er inkludert) til årets største talentjakt. Med andre ord et drømmested å knytte kontakter og vise seg fram på.

Ved siden av å diskutere bransjens utfordringer, er det en rekke nye og spennende artister som skal få lov til å spille.

Hvem er så disse uoppdagede talentene? Vel, det kan DU være med på å bestemme.
Send en e-mail eller post en demo/cd med gode argumenter om hvorfor akkurat du, ditt band eller din lokale favoritt bør få opptre foran managere, plateselskaper, mediefolk, etablerte artister og i det hele tatt det som kan krype og gå i bransjen. Adresse:

Bylarm

Stavanger Kommune

Pb. 317

4008 Stavanger

epost: kik@stavanger.kommune.no

FRIST: tirsdag 8. desember

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media