Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Viser første klipp fra den siste «Game of Thrones»-sesongen. Det varer i tre sekunder

Spekulasjonene er allerede igang.

FERSKE BILDER: HBO viser de første bildene fra den åttende og siste sesongen av «Game of Thrones», som har premiere i 2019. Video: HBO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Helt siden fantasy-eposet «Game of Thrones» rundet av den sjuende sesongen på sensommeren i fjor, har den stadig voksende fanskaren vært nødt til å smøre seg med tålmodighet.

Foreløpig har ikke HBO sagt annet enn at den åttende og siste sesongen vil ha premiere i løpet av 2019, og selv om skuespillerne har bekreftet at de er ferdige med innspillingen, har resten av verden fått fint lite materiale å spekulere rundt.

Inntil i natt.

Tre sekunder

I forbindelse med sesongavslutningen på «Sharp Objects», la TV-giganten ut en promovideo der de viste fram hva seerne har i vente fra deres storsatsinger neste år, og her figurerer naturlig nok også rollebesetningen fra Westeros.

De fleste av det raske klippene er fra tidligere sesonger, men et klipp, av det som først ser ut som en gammel scene, har vist seg å være ny.

Omlag 1.10 ut i promovideoen kan vi se Jon Snow gi Sansa Stark en klem i det som ser ut til å være Winterfell. Dette minner veldig om gjensynsscenen mellom de to i sesong 6, men begge er eldre, og det er en ganske annen stemning dem imellom.

Det er en god stund til før vi får se favorittkarakterene våre dø, drager fly og konger brenne. Game of Thrones sesong 8 kommer ikke ut før i 2019 og dermed har Emilie laget en video med spillanbefalinger til deg som bare IKKE klarer å vente. Vis mer

Der den gamle scenen oste av lettet gjensynsglede, ser Sansa langt mer avmålt ut i den nye, og tilhengerne har (naturlig nok) allerede begynt å spekulere i hva det kan bety.

Spekulasjoner

På nettstedet Winter is Coming, som skriver om stort og smått som rører seg rundt den populære serien, pekes det på at scenen har en «mer dempet og kanskje til og med skummel» undertone.

De lurer også på hva eller hvem det kan være Sansa kaster et blikk på. Kan det være Daenerys Targaryen, dragedronningen Jon Snow har sverget troskap til?

Det eneste som er sikkert er at man ikke får noe endelig svar ennå. HBO har fremdeles ikke kommet med noen premieredato, men vinteren har nok både kommet og gått før vi får vite hvem som sitter på Jerntronen når det hele er over.

Hele Norges coronakart