Viser første klipp fra filmen som skal ha fått folk til å kaste opp på filmfestival

Kannibalfilmen «Raw» var vanskelig å svelge for publikum.

BLIR UVEL: «Raw» handler om en veterinærstudent som går fra å være vegetarianer til å spise menneskekjøtt. Filmen er regissert av prisbelønte Julia Ducournau. Vi advarer mot sterke bilder. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Under filmfestivalen i Toronto i fjor høst, var det én film som fikk en spesielt stor del av oppmerksomheten.

Filmen «Raw» er skrevet og regissert av prisbelønte Julia Ducournau, og handler om en ung kvinnelig veterinærstudents reise fra å være vegetarianer til å spise menneskekjøtt.

Nå er den første traileren sluppet til publikum.

Ambulanse

Filmen, som har ordinær premiere den 10. mars, inneholder rå skildringer av kannibalisme, noe som ifølge Hollywood Reporter og filmreportere til stede førte til at flere publikummere ble uvel under visning.

- En ambulanse måtte bli kalt til stedet, ettersom filmen ble for mye for et par av gjestene, sa filmfestivalens talsperson Ryan Werner til Hollywood Reporter.

«Raw» hadde verdenspremiere i mai under filmfestivalen i Cannes, hvor den vant International Federation of Film Critics' pris.

Reaksjon

At flere kinogjengere reagerte på filmen, speiles i anmeldelsene, som har vært meget gode.

Varietys anmelder Catherine Bray applauderer sminke- og spesialeffekt-teamet bak filmen, og mener at effektene ofte framstår så realistiske at de er vanskelige å se på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer