Viser hvordan Instagram-bildene dine blir bedre

Ny realityserie skal lære deg å bli en bedre mobilfotograf.

NYTT FJES: Mannen som skal lede programmet, Misgina Ghebremeskel, driver til vanlig en bar. Foto: Michael Ray Vera Cruz Angeles / NRK
NYTT FJES: Mannen som skal lede programmet, Misgina Ghebremeskel, driver til vanlig en bar. Foto: Michael Ray Vera Cruz Angeles / NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Instagram, Facebook og andre sosiale medier florerer av bilder. Mange av disse er tatt med mobiltelefon, og gjerne pyntet med filtere i redigerings-apper. Dette skal NRK lage reality av.

I høst får vi se seks deltakere fotografere for harde livet i en ny realityserie med navnet «Mobilfotografene». Hver uke får deltakerne nye oppgaver, som både kan være utfordrende og emosjonelle.

Profesjonelle fotografer skal bistå med tips, og i siste program stikker en heldig vinner av med en fotoreise som premie.

Nytt fjes som programleder «Mobilfotografene» skal ledes av Oslo-gutten Misgina Ghebremeskel (29). Han driver til vanlig en bar i Oslo, og bruker ofte Instagram for å vise øyeblikk fra kveldene på utestedet.

- Jeg har et godt forhold til mobilkamera, og bruker det mye selv. Så om jeg noen gang skulle ha ledet et program, måtte det jo nesten ha vært dette. Det passer meg bra, forteller Ghebremeskel.

Han tror han kommer til å klare seg bra på tv-skjermen.

- Jeg jobber med mennesker, og lever på en måte av dem og. Jeg tror styrken min er at jeg kan sette meg inn i og forstå deltakerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.