Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Viser ikke Gere og Ryder

Filmstudioet MGM nekter å holde pressevisning for Winona Ryder og Richard Geres romantiske film «Autumn in New York».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når et filmstudio nekter å ha en pressevisning på en stjernespekket film, er som regel ikke årsaken at de ønsker at slutten skal være en overraskelse. Mest sannsynlig er man nervøse for at filmen vil bli slaktet av kritikerne. Det å nekte pressevisning, er studioets måte å sende filmen raskest mulig i glemmeboka.

Det ser ut som om den nye filmen til Winona Ryder og Richard Gere går denne ublide skjebnen i møte. Både Winona og Richard stiller seg uforstående til MGMs avgjørelse og sier til E!Online at de er stolte over «Autumn in New York».

I filmen spiller Gere en stortyv som faller pladask for Ryder. Gere sier videre at dette kun er en strategi fra filmstudios side for å beskytte historien.

- Filmen fungerer best når man ikke vet for mye om handlingen, sier han til E! Online.

Et samlet kritikerkorps er derimot sterkt uenige, og sier at det kun er én årsak til å nekte en pressevisning. Det er at filmen enkelt og greit er for dårlig.