Viser rumpa

«Dødelig våpen 4» er fortsettelsesfilmen Mel Gibson sverget han aldri ville gjøre. Men en lønning på 250 millioner kroner (35 millioner dollar, det høyeste honorar noengang betalt en stjerne) forandret tydeligvis Mels syn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Som resultet av Mel Gibsons skyhøye honorar er 'Dødelig våpen 4' blitt den dyreste filmen i serien, med et budsjett på 900 millioner kroner. Så er filmen verdt pengene? 14. august har den premiere i Norge.

-De første tre filmene spilte inn nærmere 5 milliarder kroner (650 millioner dollar), så Warner Brothers synes nok det, svarer Mel som ble født i New York, vokste opp i Australia, og fikk sitt store internasjonale gjennombrudd med den første 'Dødelig våpen'-filmen i 1987. -'Dødelig våpen' er en av filmens mest suksessfulle serier. Jeg tror den nye filmen kommer til å gjøre det like bra som de andre i serien.

Og om den blir en kjempefiasko?

-Det driter vel jeg i. Det var gøy å lage filmen, og jeg har allerede blitt betalt.

Hva fikk deg til å ombestemme deg og si ja til film nummer fire?

-Bortsett fra det lukrative? Vel, de opprinnelige skuespillerne var alle involvert. Vi kommer så godt overens at jeg visste det ville bli en gøyal jobbetid. Og det var fremdeles moro å spille Riggs fordi han er uforsigbar. Han er en ensom sjel, en purk på kanten, sånn litt psycho. Det er han som gjør serien til noe annet enn de andre politidramaene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer