Viser ukjente dødssynder for norske studenter

Schau & co reiser på turné.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Torsdag pakker Kristopher Schau utstyret og reiser på norgesturné med sine dødssynder. Åtte norske byer og tettsteder skal gjestes fram til jul.

Ifølge showets beskrivelse skal Schau sammen med programlederkollega Øystein Karlsen ta publikum med på sin reise til helvete.

- Schau og Øystein Karlsen har et standupshow, et slags liveshow av tv-programmet. De skal vise det de mener var vellykket, noe som gikk fryktelig galt, og ting som aldri kunne vært vist på tv, sier Jon Gotteberg, bookingansvarlig i Studentersamfundet, til Dagbladet.no.

Han er arrangør av lørdagens show i Oslo, men har ikke sett de «nye» klippene. Det har heller ikke Schaus bookingbyrå eller TV 2.

- Dere vet ikke hva de viser?

- Vi viser tv-serien og de reiser på tur. TV 2 er velinformert om at de er på turneen, men det er guttene selv som bestemmer hva de viser, sier informasjonsansvarlig i TV 2, Alex Iversen, til Dagbladet.no.

På samme måte er det de tre programlederne som har satt sammen den kommende dvd-en, selv om TV 2 også vil motta en prosent av dvd-omsetningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer