Visjonære metalspirer.

She Said Destroy er komplette låtskrivere, uferdige underholdere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: Tromøy (Dagbladet): Oslobandet She Said Destroy hadde fått i oppgave å vaske bort siste rest av innadvendt indierock fra Amfiscenen torsdag.

Bandet skred til verket med en jordbærlukkende polakks arbeidsmoral. Det er tunge løft å få dratt i gang publikum og She Said Destroy lykkes bare sånn halvveis. Det blir mest en forestilling der gutta får vist hvilke eminente låtsnekkere de kan være på sitt beste.

I enkelte øyeblikk skjeler bandet kraftig mot kveldens headliner, Neurosis og deres monumentale og støyende passasjer. Kombinert med klassiske death metal-riff, god nese for melodier og progressive kvaliteter, besitter She Said Destroy et genuint uttrykk som gir dem mye å spille på. Bandets debutalbum, «Time Like Vines» er noe av det sprekeste og mest fremadskuende som har kommet innen norsk ekstremetal de siste årene. She Said Destroy er absolutt et band man skal følge videre, selv om de har en vei å gå før de har rutinen og de disiplinære kvalitetene som behøves for å omsette et såpass komplekst uttrykk til det store scene- og festivalformatet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer