Visste hun ville være utro

Og Arild fikk rett. Etter kun noen dager i Big Brother huset var Anne Mona utro med Ramsy. Forlovelsen er nå brutt.

Arild Jonassen (24) sendte motvillig forloveden inn i Big Brother-huset. Etter bare noen få dager var Anne Mona utro med Ramsy. Nå tar Arild bladet fra munnen:

- Det er slutt mellom oss, og forlovelsen er brutt. - Jeg trodde det skulle bli hardt å miste henne, men jeg har ikke grått en tåre, sier Arild til Se og Hør.

Så langt har det vært umulig å få en kommentar fra den forsmådde gutten. Ryktene har nå tatt sånn av at Arild ser seg nødt til å gå ut i media og stoppe løgnene.

- Jeg har ikke avlivet hunden til Anne Mona, og jeg har heller ikke lempet alle tingene hennes på kroa der hun jobber, forteller han.

Hus og babyplanene utgår

Eks-forlovedene bygger hus sammen, og byggingen går som planlagt. - Jeg eier huset, og jeg flytter inn alene når det blir ferdig til høsten. Anne Mona er ikke lenger en del av mine fremtidsplaner.

De to hadde planlagt familieforøkelse i det nye huset. Noen baby er selvfølgelig uaktuelt nå.

- I begynnelsen var det veldig flaut å gå rundt i Flekkefjord når alle visste hva som hadde skjedd. Nå er det slutt, og jeg bekymrer meg ikke mer. Jeg er glad hun er ute av livet mitt.

Fryktet for forholdet fra starten

Mange har følt med Arild. Han får telefoner og brev med lykkeønskninger fra kjente og ukjente. Til Anne Monas mobil kommer det stadig inn slibrige meldinger. Arild sletter det verste for å skåne henne.

Forloveden var bekymret for forholdet allerede før programmet startet.
- Dette er dumt av deg, du vet at du ikke klarer å holde deg, var det siste jeg sa til henne før hun gikk inn.

Og Arild fikk rett. Etter fem uker skjønte han at forholdet var over.

Foreldrene raser mot Ramsy

- Jeg ønsker ikke Ramsy som svigersønn, sier Anna Monas far Håkon Hansen(45).

- Min sympati ligger hos Arild, han er som en sønn for meg. Ramsy er en egoist, som ikke følger normal folkeskikk. Jeg vil ikke tillate at Anne Mona flytter til Ålesund om hun har planer om det.

Foreldrene til Anne Mona tjener bra med penger om dagen. Omsetningen på kroa de driver har økt med 25 prosent etter at datteren har gjort seg bemerket på TV.

- Synd på Anne Mona

Arild har ikke mistet alle følelser for eks-dama.

- Jeg synes synd på henne. Jeg er redd for at hun kan bli ydmyket når hun kommer ut igjen. Jeg håper alle vil oppføre seg pent mot henne, sier eks-forloveden, som fortsatt har god kontakt med sin tidligere svigerfamilie.

- De har min fulle sympati, verst er det nok for bestemoren, mener han.

Om det går mot bryllup eller ei for Ramsy og Anne Mona er han likegyldig til. Han bærer ikke nag til Ramsy, det er Anne Mona som har sviktet. - Jeg kommer til å prate med henne på en normal måte etter dette, men jeg kan aldri tilgi henne, og det vet hun, avslutter Arild.