Viste feil film: - Barna gråter

Barnefamilier som skulle se «Detective Pikachu» fikk sjokk da kinoen i stedet viste skrekkfilmen «La Llorona».

POKÉMON: Kanadiske barnefamilier ville se filmen «Pokémon: Detective Pikachu» på kino. Slik ble det ikke. Video: Warner Bros. Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Et knippe kanadiske barnefamilier fikk en uventet skummel start på torsdagskvelden forrige uke. Det ble det nemlig både gråt og tenners gnissel da kinoen Cinémas Guzzo i Montreal, Canada viste skrekkfilmen «La Llorona» i stedet for den planlagte visningen: barnefilmen «Detective Pikachu». Dette skriver The Independent.

Varsellampene skal ha begynt å blinke rødt da trailere til filmer som «Annabelle Comes Home», «Joker» og «Chucky»-remaken «Child's Play» begynte å rulle over lerretet.

- SE VEKK BARN

Screen Rant-skribent Ryan George var blant dem som hadde tatt meg seg barna for å se Pokémon-filmen hvor Ryan Reynolds spiller det kjente vesenet med den elektriske halen. Da det gikk opp for ham at familien slettes ikke var i ferd med å se en film om noen rare dyr som bor inni en ball, begynte han å dokumentere det som skjedde på nettstedet Twitter.

- Kinoen jeg er på viste «Annabelle Comes Home»-traileren før «Detective Pikachu» SE VEKK BARN, Å NEI, skrev han på sin Twitter-side.

Seinere fulgte han opp med meldingen «ooog barna gråter». Omsider gikk det opp for ham:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer