Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Viste feil film: - Barna gråter

Barnefamilier som skulle se «Detective Pikachu» fikk sjokk da kinoen i stedet viste skrekkfilmen «La Llorona».

POKÉMON: Kanadiske barnefamilier ville se filmen «Pokémon: Detective Pikachu» på kino. Slik ble det ikke. Video: Warner Bros. Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et knippe kanadiske barnefamilier fikk en uventet skummel start på torsdagskvelden forrige uke. Det ble det nemlig både gråt og tenners gnissel da kinoen Cinémas Guzzo i Montreal, Canada viste skrekkfilmen «La Llorona» i stedet for den planlagte visningen: barnefilmen «Detective Pikachu». Dette skriver The Independent.

Varsellampene skal ha begynt å blinke rødt da trailere til filmer som «Annabelle Comes Home», «Joker» og «Chucky»-remaken «Child's Play» begynte å rulle over lerretet.

- SE VEKK BARN

Screen Rant-skribent Ryan George var blant dem som hadde tatt meg seg barna for å se Pokémon-filmen hvor Ryan Reynolds spiller det kjente vesenet med den elektriske halen. Da det gikk opp for ham at familien slettes ikke var i ferd med å se en film om noen rare dyr som bor inni en ball, begynte han å dokumentere det som skjedde på nettstedet Twitter.

- Kinoen jeg er på viste «Annabelle Comes Home»-traileren før «Detective Pikachu» SE VEKK BARN, Å NEI, skrev han på sin Twitter-side.

Seinere fulgte han opp med meldingen «ooog barna gråter». Omsider gikk det opp for ham:

- HERRE GUD DE SPILLER «LA LLORONA» I STEDET FOR «DETECTIVE PIKACHU».

Ifølge Sky News rakk barna å se åpningsscenen, hvor en mor drukner barnet sitt, før flere foreldre klaget. Da ble de kjapt flyttet til en annen sal, hvor skrekkfilm-fans hadde sittet gjennom traileren til «The Secret Life of Pets 2» og flere andre barnefilmer. Det var nemlig der «Detective Pikachu» ble vist.

SKREKKFILM: «The Curse of La Llorona» er basert på et 300 år gammelt sagn fra Mexico om en gråtende kvinne som stjeler barn. Det var denne filmen som ble vist for barn på den kanadiske kinoen. Video: Warner Bros. Vis mer

- Grusomt

Det er ikke første gangen en kino tråkker i skrekksalaten. I fjor skrev Variety om intetanende kinogjengere i Innaloo, Australia, som skulle se barnefilmen «Peter Rabbit». Før filmen ble de vist traileren til skrekkfilmen «Hereditary», av mange omtalt som fjorårets skumleste film.

Traileren til panikk blant flere av de små barna i publikum - og foreldrene deres, ifølge The Sydney Morning Herald.

- Det var grusomt. Det gikk kjapt opp for oss at dette ikke var en barnefilm. Foreldre holdt for ørene og øynene til barna sine mens de ropte om å få klippet stoppet. Flere rømte salen, sa et publikumsmedlem til avisa.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!