Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Viste mer enn mote

Var det med vilje?

(Dagbladet.no): Det er moteuke i Rio, og blant de mer glamorøse på catwalken strenet i dag Naomi Campbell ned. Hun viste fram den nye høst- og vintermoten for klesmerket TNG, og hadde på seg en enkel, blomstrete kjole med minkstola over.

Dypt

Halveis nede på podiet ble det klart for publikum at den dypt utringede kjolen viste mer enn det designer Tito Bessa antakelig hadde planlagt.

Det er ikke brakt på det rene om en knapp eller en hempe hadde løsnet, eller om kjolen var for stor for Campell. Barbrystet var hun i alle fall, helt plutselig.

Hverken supermodellen eller designeren ville si noe særlig etter motevisningen, ifølge nyhetsbyrået AP.

Ikke uvanlig

- Folk i Brasil er lykkelige. Jeg har fantastiske venner og klærne får meg til å se yngre ut, var den intetsigende kommentaren fra 34-årige Campell som altså holder seg innen supermodellsjiktet.

Det er slett ikke uvanlig med bare bryster på klesvisninger. Naomi gjør det stadig vekk.

Norske Sonja Wanda hadde et lignende uhell da hun gikk motevisning på Oslo Fashion Week i fjor. Etterpå sa hun at det hele var pinlig.

<B>RIO I DAG:</B> Naomi viste vinterklær.
SONJA:</B> Den norske supermodellen viste i fjor norsk design og litt til.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media