Viste puppen igjen

Janet Jackson skulle spøke med Super Bowl-blemma.

(Dagbladet.no): Det rådet fullstendig puppekaos i USA etter at Justin Timberlake fjernet litt av klærne til Janet Jackson under Super Bowl, slik at det ene brystet hennes tittet så vidt fram og kunne skimtes av tv-seerne. Nå er amerikanerne tydeligvis ferdige med saken, og det er trygt å spøke med puppestuntet.

Det tror i hvert fall Janet Jackson selv, som stilte opp på det kjente humorshowet Saturday Night Live.

I et av innslagene tar hun av seg på overkroppen og viser den samme puppen som skremte amerikanerne nesten like mye som Saddam, Osama og budsjettunderskuddet til sammen.

Glemmer bin Laden

Jackson spiller den nasjonale sikkerhetsrådgiveren Condoleezza Rice, som har forklart seg for kommisjonen som etterforsker 11.september-angrepet.

I innslaget sitter hun sammen med Darrell Hammond, som spiller USAs visepresident Dick Cheney. Han sier at hun burde vise fram puppen, for å fjerne fokuset fra granskningskommisjonens funn, melder nyhetsbyrået AP.

- Bare én pupp, skikkelig raskt. Det vil føre til to ting: Du vinner over de liberale, og det distraherer pressen. Jeg kan garantere at det vil sørge for overskriftene, ikke den bin Laden-greia.

Sladdet

Rice, som spilles av Janet Jackson, prøver å si nei.

- Jeg er ikke prippen, sir. Men denne høringen er ikke det rette stedet for slik uanstendig oppførsel. Det finnes andre steder, som betal-tv eller nasjonale sportsarrangementer, sier hun, med klar henvisning til Super Bowl-stuntet.

Cheney sier at han er enig, før scenen endres til parodien på høringen. Der får Rice problemer med å svare for seg, og hun viser fram den høyre puppen.

Denne gangen er den imidlertid sladdet så kraftig at seerne nok ikke vil gjenkjenne puppen fra sist den tittet fram.

ORIGINALEN: Her er puppen som satte USA på hodet.
SPØKTE: Dette bildet er fra parodien på høringen etter 11. september. Janet spiller den nasjonale sikkerhetsrådgiveren Condoleezza Rice