«Wild Wild Country»

Vokste opp i sexkulten: - Om natta var de som parende bavianer

Noa Maxwell (46) deler sin historie om hvordan det var å vokse opp i kulten som dyrket sex og forgiftet mennesker.

TRAILER: «Wild Wild Country» er Netflix' dokumentarserie som tar deg med på innsiden av den amerikanske sexkulten til Bhagwan Shree Rajneesh. Video: Netflix Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mange har blitt kjent med den kontroversielle indiske guruen Bhagwan Shree Rajneesh og hans følgerskare gjennom Netflix-serien «Wild Wild Country».

Netflix-dokumentaren forteller historien om hvor galt det gikk da kulten skulle etablere seg i USA på begynnelsen av 80-tallet, og endte opp med å gjennomføre et av de største bakterieangrepene i USA. Det er en historie spekket av kontroverser, valgfusk, sexorgier, bombeangrep og drapsforsøk.

Flyttet til India

Nå forteller engelske Noa Maxwell (46) sin historie til The Guardian.

Han er et av barna som opplevde kulten fra innsiden - og som levde tett på menneskene som portretteres i den populære Netflix-serien «Wild Wild Country».

Maxwell var bare fire år da hans bohemske middelklasseforeldre ble lei av London-livet og flyttet til en gård på landsbygda i Herefordshire.

Der drev de med selvberging. Men etter et brev fra en venn bestemte de seg for å besøke guruen i Poona i India, og fikk der se kulten på nært hold.

«Sannyasins» kalte følgerne seg, og de fulgte et budskap om frihet til å tenke og uttrykke seg, og om åpen og fri seksualitet. Familien blir overbevist.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer