Vold mot jøder

Den siste uken har vi sett en oppblomstring av antisemittiske tendenser og trakassering – av jøder.

Tidligere statsminister

Kjell Magne Bondevik

til Dagbladet.no 15. januar.

«Antisemittismen vokser brutalt i Europa. Situasjonen vi ser i dag er rett og slett trist.

PostitLappen«Norske jøder utsatt for drapstrusler, jødiske barn blir trakassert og voksne er redde for å vise sin identitet. Venstresida blander jøder/Israel/sionisme inn i en eneste mørkebrun saus.

Du«Det at ungdommer roper at man skal jakte på jøder, bringer en følelse frem som vi jøder hadde håpet ikke skulle komme tilbake. Nå er monsteret løs og det kan ikke krokodilletårene til utenriksminister Støre gjøre noen ting med.

Juppi1«All ære for Mona Levin for å kalle en spade for en spade! Hatet lyser ut av Willoch når han prater om Israel, det tror jeg flere enn meg har sett!

Israel4ever

«Det er like lite sammenheng mellom jøder i Norge og staten Israel som det er mellom katolikker verden rundt og Vatikanstaten, for ikke å snakke om muslimer og alle de land som praktiserer islam.

Østfold«Mona Levin driver en kjent taktikk der hun bruker «guilt by association» for å assosiere historiske overgrep, nazistiskideologi og andre ekstreme ideer med debattdeltakere. Hun og andre gjør dette for å stoppe åpne debatter og gjøre det mest mulig ubehagelig for noen å delta i debatter.

Objektivitet