Voldelige dyrevernaksjoner

«Håper det blir flere slike aksjoner fremover! :-) Fredlige demonstrasjoner blir ofte oversett, men sånt som dette viser at det faktisk er noen som bryr seg og brenner for sin sak. Dyr er ikke ett produkt, men ett liv!! Action speaks louder than words! STÅ PÅ!!

Lkjaslfj

«Du mener altså at det er akseptabelt å sette opp brannbomber og tenne på tankbiler for å fremme poenget sitt? Jeg har ingenting imot fredelige demonstrasjoner, men å ta loven i egne hender på den måten «dyrevernerne» gjør her er ikke akseptabelt. Det virker som de henter inspirasjonen sin fra P.E.T.A som opererer på samme måte bare i større skala, det virker ikke som om disse menneskene aner hva de driver på med, å brenne ned et hus for å slippe en haug med dyr ut i en by fører bare til store skader på eiendom og at mesteparten av dyrene dør en smertefull død ved å bli overkjørt, sulte i hjel osv. 

Ting

«Det er bare rett og rimelig at folk prøver å gjøre noe for å få slutt på dyremishandling/dyreforsøk/pelsindustri o.s.v. Det er rett og slett perverst hvordan mennesker holder på. Jeg kan ikke fatte eller forstå når mennesker fikk for seg at de har retten til å BRUKE dyr for å forske eller tjene penger. Når ble dyrenes liv mindre verdt enn våre?

Ehem «For en gjeng skrullinger, sånn går det når folk er vokst opp i byen og eneste dyr de ser er kjælehunden til kjæresten. Får håpe det blir en slutt på dette dyrevernhysteriet snart. Folk som sidestiller dyr og mennesker burde ta steget inn i virkeligheten.

Kaffe «Dyr er utstyrt med det nøyaktig samme nervesystemet og helt lik smerterefleks som vi mennesker. Jeg skulle likt å se deg like din egen virkelighet dersom du fikk dryppet mascara rett på øyeeplet, eller fikk strøm i rompa for å se hvor mye du tåler.