Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Voldsorgie

«Desperado» er en slags kvasi spansk/meksikansk orgie i underholdningsvold, godt hjulpet av lydsystemet Sony Digital el-eller-annet, som gjør at du kjenner det i leggene dine når neve treffer kjake og skudd rammer øvrige kroppsdeler

Antonio Banderas er igjen - som seinest i «leiemordere» - satt til å projisere latinsk mandighet (mucho Macho) mens han svetter og skjærer ansikt. Slik mistet spanjerne en skuespiller mens H-wood fikk en pengemaskin. All larmen og poseringen dreier seg om narko fra Colombia og brødresvik.

Det fins alltid dem som er rede til å utlede en hypervoldelighetes eller overdrivelsens esteikk av disse blodsprøytende billedrekkene med dekorativ død (Quentin Tarantino gjør karakteristisk nok en gjesterolle). Den dansen står jeg over. Massedrap med tilhørende årelating har vi nå mottatt dårlige lyd- og billedleveranser av fire år fra Bosnia.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media