Voldsrettssak brått utsatt

Kort tid før den norske artisten skulle møte i Oslo tingrett, tiltalt for grov vold mot en NRK-profil, ble rettssaken utsatt.

UTSATT: Rettssaken mot den norske artisten som er tiltalt for grov vold mot en NRK-medarbeider, er likevel ikke ferdig etterforsket. Foto: Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
UTSATT: Rettssaken mot den norske artisten som er tiltalt for grov vold mot en NRK-medarbeider, er likevel ikke ferdig etterforsket. Foto: Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Artisten som er tiltalt for grov vold mot en NRK-profil skulle opprinnelig møte i Oslo tingrett torsdag og fredag denne uka.

Rettssaken er imidlertid utsatt til 2021, får Dagbladet bekreftet av politiet, Oslo tingrett og NRK-profilens bistandsadvokat i dag.

- Beskjeden vi har fått fra politiet er at saken ikke er ferdig etterforsket. Rettsaken er derfor utsatt. Mest sannsynlig til over nyttår, sier bistandsadvokat Mathias Gebremichael til Dagbladet.

I slutten av april, da den opprinnelige tiltalen lå klar, sa politiet til Dagbladet at etterforskningen var fullført. I dag skriver politiadvokat i Oslo politidistrikt, Joacim Paulsen, i en e-post til Dagbladet at det er behov for ytterligere etterforskning.

- Saken er utsatt på grunn av behov for ytterligere etterforskningsskritt som det ikke lyktes å ferdigstille før berammet hovedforhandling, uten at jeg ønsker å gå i detalj rundt dette. Jeg antar at saken vil bli berammet igjen over nyttår.

Besluttet forrige uke

Utsettelsen ble vedtatt under en uke før saken skulle opp i Oslo tingrett.

- Det kom inn en begjæring om utsettelse som retten tok en beslutning på 4. september. Utover det henviser jeg til politiadvokat Joacim Paulsen i Oslo politidistrikt, sier kommunikasjonsrådgiver i Oslo tingrett, Markus Iestra, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer