Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Voldsromantiker Eminem

Den hvite rapperen Eminem synes å trives utmerket i rykteflommen som omgir ham. Hvorfor? Fordi ryktene gir ham oppmerksomhet, dermed selger rapperen flere plater.

Provoserende tekster, provoserende oppførsel og uttalelser, samt private familieskandaler i full offentlighet er hans varemerke. Og som om ikke det var nok; Eminems alter ego Slim Shady er en ond person som raner, voldtar og dreper.

For mens Eminem opplever suksess, rakner familelivet rundt ham. Da han så kona, Kim, kline med en annen mann, trakk han en uladd pistol. Det skal han i retten for.

Seinere spurte han etter kona under en konsert, før han fant fram en oppblåsbar dokke, kalte den Kim, og banket den opp. Kona prøvde seinere å begå selvmord.

Eminems mor har saksøkt sønnen og krevd ti millioner dollar fordi tekstene hans har skadet hennes rykte, hun har også svart ham ved å gi ut rapplåten «Why Are You Doing This To Me?».

Eminem rakker ned på artister som Britney Spears og Christina Aguilera i låter og intervjuer, mens livvakta hevder han egentlig gjør det fordi han digger dem.

Publikum hyller den klassiske provokatøren som sier at han ikke mener alt han sier, og at han bryr seg om familien sin.

Alt dette siden CD-en kom i mai.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media