<strong>VOLDTEKTSANMELDELSE:</strong> Innsatsleder Arnt Roger Lyngmyr i samtale med representant for vaktselskapet som har ansvar for sikkerheten under Hove. I natt skal en kvinne ha blitt voldtatt inne på festivalområdet. Foto: Sveinung U. Ystad.
VOLDTEKTSANMELDELSE: Innsatsleder Arnt Roger Lyngmyr i samtale med representant for vaktselskapet som har ansvar for sikkerheten under Hove. I natt skal en kvinne ha blitt voldtatt inne på festivalområdet. Foto: Sveinung U. Ystad. Vis mer

Voldtekt anmeldt på Hove i natt

Flere episoder av uprovosert vold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En kvinne i starten av 20-årene skal ha blitt voldtatt av flere menn på Hovefestivalen i Arendal natt til torsdag.

Det skriver Fædrelandsvennen.

Politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 24 natt til torsdag.

- Vi har en mulig voldtekt på området. Fornærmede er kjørt til sykehuset og tatt hånd om av voldtektsmottaket der, sier politiets innsatsleder Kurt Ulven til avisa.

- Fornærmede har forklart at det dreier seg om flere menn av utenlandsk opprinnelse. Vedkommende som fant henne, har påvist stedet, og det er nå sperret av. Krimteknikere er på vei for å gjøre sine undersøkelser der, sier Ulven.

Ingen er foreløpig pågrepet i saken.

- Saken etterforskes videre, opplyser Agder politidistrikt.

Fædrelandsvennen skriver også at det i natt var flere tilfeller av uprovosert vold. To skal ha blitt slått, en skal ha blitt skallet ned og ei jente på 16 år skal ha blitt sparket.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer