Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Von Helvete avslører ukjent side

Det gjør også Anne B. Ragde, Bjørn Sundquist og Zahid Ali i ny Dagblad-reklame.

UKJENT SIDE: I en ny reklamekampanje for Dagbladet avslører Hank von Helvete at han kan utrolig mye om det engelske kongehuset.  Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
UKJENT SIDE: I en ny reklamekampanje for Dagbladet avslører Hank von Helvete at han kan utrolig mye om det engelske kongehuset. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

||| TRONDHEIM (Dagbladet): «Det er lov å ha flere sider» er slagordet i reklamekampanjen for Dagbladet, som akkurat nå går i Radio Norge og Radio 1.

Du kan høre kjendisene ved å klikke på linkene knyttet til hvert enkelt navn nedenfor.

Der avslører de mindre kjente sider ved seg selv, som at Hank von Helvete kan utrolig mye om det engelske kongehuset og at Bjørn Sundquist er veldig glad i jula.

Zahid Ali driver med akrylmaling og Anne B. Ragde har en helt spesiell interesse for Arktis.

Ragdes avis
— Dagbladet har alltid vært min avis, sier Ragde om hvorfor hun stiller opp i kampanjen.

Hun har også sagt ja til å være med i annonser med tilsvarende innhold som radiospotene.

— Jeg leser mange aviser, men hvis jeg skulle lest bare ei avis om dagen, så ville det blitt Dagbladet, sier forfatteren.

Bokavisa
Hun legger ikke skjul på at hun kan bli forbannet på det opplever som overtramp på Dagbladets førsteside og hun har absolutt ikke sans for alt fotballstoffet.

— Men jeg synes omleggingen av avisa, og ikke minst utviklingen av debattseksjonen, har gjort den veldig, veldig bra, sier Ragde.

Forfatteren ser på Dagbladet som bokavisa, men kan ikke dy seg for et hint til slakten av hennes nyeste roman.

RAGDES AVIS: - Dagbladet har alltid vært min avis, sier forfatteren Anne B. Ragde om hvorfor hun stiller opp i den nye reklamekampanjen for avisa. Foto: Ole Morten Melgård / Dagbladet
RAGDES AVIS: - Dagbladet har alltid vært min avis, sier forfatteren Anne B. Ragde om hvorfor hun stiller opp i den nye reklamekampanjen for avisa. Foto: Ole Morten Melgård / Dagbladet Vis mer

—Dagbladet er absolutt bokavisa og har gode anmeldere, med visse unntak, he-he. Det kan du godt skrive!

Konseptet
Reklamebyråene TBWAØOSLO og Naked står bak reklamespotene, som er produsert av Verdens Sterkeste Mann.

— Kjendiser som stiller opp i reklame er ikke noe nytt, men for å forklare Dagbladets nye konsept, ønsket vi at de aktuelle personene skulle by på en side av seg selv man ikke var fullt så klar over, på en ærlig måte, sier Erik Heisholt i TBWAØOSLO.

Han opplyser at tekstene er utviklet i samarbeid med kjendisene.

— Vi ønsker å få fram at som disse kjendisene, så har også Dagbladet flere sider, sier markedssjef Tore Arne Sandholt i Dagbladet.

— Det er gledelig at kjendisene stiller opp fordi de liker konseptet, og fordi de gjerne vil vise fram andre sider ved seg selv, sier Sandholt.

JULEGLAD: I den nye Dagblad-reklamen avslører Bjørn Sundquist ar han er veldig glad i jula. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk, SCANPIX
JULEGLAD: I den nye Dagblad-reklamen avslører Bjørn Sundquist ar han er veldig glad i jula. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk, SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media