Von Trier vil ha Kidman

Lars von Trier viste en liten smakebit fra sin nye film «Dogville» i Berlin i går. I hovedrollen ønsker han seg Nicole Kidman.

Lars von Trier går visstnok ennå nyere veier med sitt siste filmprosjekt. «Dogville». I går ble det vist fem nyskapende minutter i Berlin og polske Gutek og sveitsiske Monopol Pathe har stilt seg pengesterke bak prosjektet. Det er forventet at alle de finansielle krefter som sto bak «Dancer in the Dark» også vil støtte opp om «Dogsville», skriver ScreenDaily.

Trøst for Nicole?

Lars von Trier håper å overtale Nicole Kidman om å spille hovedrollen i filmen. Hun måtte nettopp trekke seg fra innspillingen av «The Panick Room» på grunn av en kneskade. Kidman har også vært i søkelyset de siste ukene på grunn av den kommende skilsmissen fra Tom Cruise. Så spørs det om von Triers tilbud kan være en trøst for Kidmans brustne hjerte?

I likhet med «Dancer» er «Dogsville» også et psykologisk drama. Denne gangen er handlingen satt til en liten amerikansk fjellby. Resten av skuespillerstaben vil bestå av amerikanske og britiske skuespillere opplyser ScreenDaily. Pluss en svenske.

Skarsgård er på plass

Ingen von Trier film er helt det samme uten Stellan Skarsgård. Han har da også takket ja til en rolle i «Dogsville».

Budsjettet til filmen er satt til ca 30 millioner norske kroner og skal kun filmes innendørs. Dette vil gi von Trier rom til å eksperimentere med lyssetting, lyd og skuespillet.

Hvordan han har tenkt å betale den godeste Nicole Kidman på det budsjettet er et helt annet spørsmål.