Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vond debut for Petter Rudi i Premier League

LONDON (Dagbladet): Tottenham- Sheffield W 3- 2. Petter Rudi kom, spilte en omgang og forsvant etter pause. Sheffield Wednesday framsto som en bakgårdsklubb i hele 1. omgang, og selv om Petter gang på gang forsøkte å ta initiativ, valgte manager David Pleat å ta ham ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dette ble vanskelig for meg. Hele laget spilte dårlig i 1. omgang, og selv ble jeg løpende mye imellom. Men vi var fryktelig uheldige. Det første målet var en keepertabbe og de to siste var for enkle, sier Petter Rudi til Dagbladet.

Moldenseren angrer slett ikke på overgangen fra Molde til Sheffield Wednesday, og ønsker ikke å kommentere Rosenborg-trener Nils Arne Eggens uttalelse om at han heller burde spilt for Molde mot Rosenborg på Lerkendal.

- Jeg tror vi har et godt lag på gang, og jeg ser virkelig fram til fortsettelsen. Det skifter raskt i fotball, og jeg tror ikke dette laget vil rykke ned fra Premiere league, sier Petter.

Fikk støtte

- Dette er det dårligste laget jeg har sett i år. Petter hadde en vanskelig oppgave, og de to egoistiske italienerne (Benito Carbone og Paulo De Canio) gjorde det ikke akkurat enklere for Petter, sier Steffen Iversen til Dagbladet.

Petter Rudi tok initiativ etter initiativ fra midtbanen de første 20 minuttene, men lagkameratene var ikke med på notene. Petter holdt faktisk på å score etter fem minutter, men stussen gikk utenfor.

Tottenhams Jose Dominguez scoret etter seks minutter. Et mål som Sheffield-keeper Kevin Pressman må ta skylda for. Deretter scoret Chris Armstrong og banens beste, David Ginola.

Klappet sammen

Petter Rudi ble vraket av taktiske årsaker i 2. omgang, og Sheffield Wednesday scoret to ganger ved Wayne Collins og Paulo Di Canio.

- Jeg vet ikke hvorfor jeg ble tatt av. Formen er upåklagelig, og jeg synes det har gått bedre og bedre etterhvert som dagene har gått, sier Rudi.

Hele Norges coronakart