- Vondt å svelge

Kurt snakker ut om bruddet med barndomskjæresten.

KURTISERER NORGE: Kurt Nilsen er for tiden akutell som «Idol»-dommer og «Hver gang vi møtes»-deltaker, samtidig som han nettopp har gitt ut ny plate og er ute på turné. Foto: Håkon Eikesdal
KURTISERER NORGE: Kurt Nilsen er for tiden akutell som «Idol»-dommer og «Hver gang vi møtes»-deltaker, samtidig som han nettopp har gitt ut ny plate og er ute på turné. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kurt Nilsen hadde oppnådd det han hadde drømt om siden han var en liten guttunge. Ikke bare gikk han til topps i den norske utgaven av «Idol», men han regelrett knuste Kelly Clarkson og resten av verden i «World Idol» i 2004.

Hele verdens øyne var rettet mot ham.

Men så raste verden sammen på hjemmebane. Kurt og ungdomskjæresten Kristine, som han hadde to barn med, gikk hver til sitt.

I kveldens episode av «Hver gang vi møtes» snakker 34-åringen om hvordan han ga ut låta «Never Easy», som handler om et samlivsbrudd, året før hans eget forhold tok slutt.

Nilsen forteller at det satte en støkk i ham da han innså at det han hadde skrevet om i låta så skjedde ham selv.

- Det er bare at jeg skrev om det før det skjedde. Og jeg visste jo ikke at det skulle skje. Noen ganger så lager man låter, og så relaterer det så sinnsykt med hva som skjer i ditt eget liv. At det jeg skrev om skjedde meg selv like etterpå - det var vondt å svelge. Det stakk virkelig, sier han i programmet.

«Å, faen» Det var meningen at låta skulle handle om folk flest som går gjennom et samlivsbrudd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer