Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vondt

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lett i hodet, trøtt i beina, men de har båret meg nesten hele veien hjem nå. Hadde vært en bra kveld alt i alt selv om jeg ikke hadde fått fiksa noe rev. Tøff jente, 16 år og hadde fyra minst 20 ganger, snart avhengig nå ... Dagfinn hadde redda kvelden, spanderte halvlitre og tyrkisk pepper fra lerka. Hadde sjangla gatelangs etter at vi ble kasta ut fra de forskjellige uteplassene.

Skvetter til, ei hånd på skuldra mi idet jeg skal til å svinge opp hagegangen. Varm stikking i armhulene før jeg oppdager hvem det er. Jon vil ha meg med på nachspiel til Thomas, rett over gata. Føler mest for å legge meg, rusen er på vei ut og alternativet, søvn i egen seng, flyte bort blant mjuke sengeklær, jo det hadde vært noe. Men Jon preiker om rev og long time no see og tøffe jenta digger jo ulovlige rusmidler og fest hele natta framfor alt.

Thomas er glad for å se meg, mekker ostesmørbrød og kaffe amok. Det svir og varmer i halsen og jeg kjenner at hodet blir lettere igjen. Jon er litt for vennligsinna, legger arma rundt meg og stryker meg øverst på låret. Jeg ber han spille gitar, så får hendene hans noe annet å jobbe med.

Så kommer reven med en sliten fyr på rundt 30, han mekker avis og jeg får første trekket siden jeg har vært sugen på fyrings hele dagen. Jeg trekker inn med åpen munn, det river i systemet og går rett til de små, grå.

Svimmel. Thomas uklar, ser bekymra på meg før jeg spyr utover bordet. Så kollapser jeg på gulvet, jeg kjenner kroppen min, men kan ikke røre et ledd. Jon og Thomas sleper meg inn på kjøkkenet og kaster vann i trynet mitt. De brøler navnet mitt og river meg i håret, vondt, men jeg kan ikke si ifra.

Jon bærer meg inn på badet, skal passe på meg. Bra at de ikke ringer etter ambulanse, bare ligge og vente på at det går over.

Jon stryker meg på magen med en finger. Den føles unaturlig stor, jeg vil ikke at han skal ta på meg, men han prøver vel bare å trøste. Han gnir fingeren rundt og rundt navlen min. Alt føles stort, jeg er nummen og synker ned i det harde badegulvet.Føler kvalmen i halsen igjen, men kan ennå ikke røre på noe. Thomas åpner døra og spør om det går bra. «Jada,» svarer Jon. Han høres andpusten og hes ut. Idet han vrenger opp genseren og river av BH-en min skjønner jeg at det ikke er en finger han stryker meg med. Jeg prøver å knytte nevene, slå tilbake, tøffe jenta, han ler svakt og gnir seg rundt brystvortene mine.

Helt klar i hodet nå, tenker på Stein, bare han har fått komme så nært, i dobbeltsenga hans for to måneder siden, mora hans lå vegg i vegg så vi måtte være stille, stille, bare pusten og tunga hans i øret mitt.

Han knepper opp buksa mi og drar den ned på knærne, blir modigere nå, Thomas har sikkert lagt seg, ingen kan komme inn, han hvisker at jeg må våkne nå.

Han klarer ikke å trenge seg helt inn, tør vel ikke å dra av meg buksa helt. Jeg legger plutselig merke til at krana drypper, konsentrerer meg om tunge dråper, tapp, tapp mot den skitne vasken. Han gnir seg hardt mot meg, kommer halvveis inn, stønner i håret mitt, våkne nå, våkne ...

Så klarer jeg det, i det han spruter sursøtt ned i trusa mi, samler jeg alle krefter, løfter hånda og slår. Kommer meg opp, jeg hører han ler lavt, langt borte, drar på meg buksa og finner veien ut.

Pisser på meg idet jeg sjangler over gata. Buksa klistrer seg til beina. Tøff jente? Pissjente. Sniker meg inn på badet, får vrengt av meg buksa. Huden svir, jeg ser meg ikke i speilet. Tør ikke skru på dusjen i tilfelle mamma våkner.

Kryper under dyna og gnir trynet hardt ned i puta. Det lukter nyvaska, mjukt og reint. Så søvnig, kjenner jeg blir fjernere, vil bort nå, alt forsvinner, så kjenner jeg den igjen. En altor stor, glatt finger på magen min.