Prebz og Dennis

Vraker Norges største YouTube-kanal: - Må ikke bli for gamle

I mars er det over for «Prebz og Dennis».

POPPIS: Dennis Vareide og Preben Fjell står bak YouTube-kanalen «Prebz og Dennis», som nå legges ned. Foto: Andreas Lekang / Dagbladet
POPPIS: Dennis Vareide og Preben Fjell står bak YouTube-kanalen «Prebz og Dennis», som nå legges ned. Foto: Andreas Lekang / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er trist. Vi har jobbet sammen i seks år og er gode venner. Det blir rart å ikke se de andre hver dag, sier youtuber Dennis Vareide (27) til Dagbladet.

Valget om å legge ned Youtube-kanalen «Prebz og Dennis», som han har bygget opp stein for stein sammen med makker Preben Fjell (27), fastslås i Vareides nye bok, «Kongen av Gutterommet», skriver profilens forlag Aschehoug i en pressemelding.

- Vi sletter ikke kanalen, videoene blir liggende der for ettertida, og så skal vi avslutte en pågående turné og enkelte videokonsepter skal få en siste oppdatering. Først i mars blir det helt tyst fra «Prebz og Dennis», sier Vareide.

- Kom ikke som et sjokk

Beslutningen om å legge ned den svært populære nettvideokanalen ble tatt i fellesskap i november, sier Vareide. Alle involverte i prosjektet har dermed hatt god tid til å pønske ut eventuelle framtidsplaner, hevder han.

- Jeg startet å tenke på dette for rundt et år siden, og lysten til å gjøre nye ting kom gradvis. I november hadde vi et møte hvor jeg fortalte de andre om tankene mine, og det kom ikke som et sjokk på noen av dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer