Vraket av drag-artist

Supermodellen Elle MacPherson er vraket som posterpike i Australia _ til fordel for en dragartist. Istedenfor å bruke Australias mest kjente ansikt, valgte Sydneys turistkontor å bruke en dragartist fra det årvisse homsekarnevalet i byen.

Elle MacPherson fikk tidligere seks millioner kroner for å promotere Australias vestkyst som turistområde.

Toppmodellen fikk på grunn av sin nærmest perfekte kropp, tilnavnet «Kroppen». Hun har i nærmere ti år tilhørt toppsjiktet av verdens bestbetalte modeller sammen med Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Stephanie Seymour og Cindy Crawford. Best kjent er «Kroppen» for sin innsats i badedrakter for Sports Illustrated.

250 millioner

Selv om hun nå er blitt 32, soper hun inn 22 millioner kroner i året. Elle MacPherson har lansert sitt eget undertøysmerke som har vunnet store markedsandeler i Australia. Hun er også medeier i en restaurantkjede og tjener stort på trimvideoer.

Det anslås at Elle MacPherson er god for 250 millioner kroner.

32-åringen gjorde sin spillefilmdebut mot Hugh Grant i «Sirens» og måtte selvfølgelig vise cineastene smakebiter av kroppen som har skaffet henne ry som toppmodell. Hun har også spilt mot Anthony Hopkins og Alec Baldwin i «Bookworm».

Den desidert største hendelsen for supermodellen de siste åra, var fødselen av Arpad Flynn Alexander Busson. Gutten ble født i fjor sommer på selveste Valentinerdagen på Manhattan i New York. Han er allerede en bereist ung mann.

Nakenfotos

I 1997 ble Elle MacPherson trakassert av en innbruddstyv som gjentatte ganger brøt seg inn hos henne på jakt etter nakenbilder.

Tilslutt lyktes tyven i å finne nakenfotografier av «Kroppen», som han forsøkte å bruke som utpressingsmiddel. Hvis hun ikke betalte penger, ville bildene bli lagt ut på internett. Tyven ble tilslutt tatt og straffet.

VRAKET: Supermodellen Elle MacPherson er vraket i en kampanje til fordel for en mann i kvinneklær.