Vraket Damon etter milliontap

Matt Damon overtalte kjæresten Winona Ryder til å investere nesten ni millioner kroner i et luftslott. Alle pengene gikk tapt. Dermed sa Winona farvel i påsken, pakket snippesken og dro ut på sjekker'n igjen.

Winonas private konto skal være svært redusert etter at Matt overtalte henne til å investere én million dollar hos Dana Giacchetto, melder New York Post. Giacchetto ble nylig tiltalt for å ha rundlurt flere Hollywood-kjendiser til å investere i luftslottet hans, Cassandra Group.

Brukte ni millioner

Giacchetto skal ha brukt mer enn ni millioner dollar (åtti millioner kroner) av pengene til Matt Damon, Ben Affleck, Cameron Diaz og Leonardo DiCaprio, og nå skal også én million dollar av Winona Ryders egne penger ha gått med i dragsuget. Mye av pengene skal ha vært investert i satellittelefonsystemet Iridium, som for noen uker siden gikk dundrende konkurs.

Verken Winona Ryders eller Matt Damons presseansvarlige vil åpent kommentere bruddet. Men Entertainment Tonight har fått bekreftelser fra begges bekjentskapskretser på at bruddet under påskeferien i Italia er definitivt.

Lang merittliste

Det er slett ikke første gang 28 år gamle Winona er på jakt etter en ny type. Tidligere skal hun ha vært sammen med blant andre Johnny Depp, Daniel Day-Lewis, Christian Slater og David Duchovny (bedre kjent som Mulder fra «X-Files»). I det siste har det gått rykter om at hun er i ferd med å bli svært godt kjent med muskelmannen Mark Wahlberg.

Matt Damon er også en habil sjekker. Merittlista hans har navn som modellen Kara Sands og skuespillerne Claire Danes og Minnie Driver. I det siste er han observert flere ganger med skuespilleren Penélope Cruz.

Ryder og Damon er begge kinoaktuelle i Norge, Winona med «Stjålne år» - og Matt med både den kritikerroste «Den talentfulle Mr. Ripley» og «Dogma».