Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vraket fra NRKs pengeshow

Tande-P kan komme til å gjøre deg til millionær - på TV. Hallvard Flatland vrakes fra NRKs høstprogram, og Tande-P overtar trolig stafettpinnen i «Ditt livs sjanse».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnekupp i NRK

Hallvard Flatland får ikke fortsette med sitt suksessprogram «Ditt livs sjanse» i NRK denne høsten. NRK vil ikke profilere Flatland ytterligere siden han går over til erkekonkurrenten TV2 1. januar neste år. I stedet bytter de til en annen på NRKs A-lag.

«Ditt livs sjanse» skal ha premiere fredag 6. oktober og går fram til påske neste år.

Nå jobber NRKs underholdningsavdeling på spreng for å finne er aktuell arvtaker for Flatland. Etter det Dagbladet erfarer er Tande-P den heteste kandidaten.

Rydder plass

Tordis Aavatsmark, leder for NRKs underholdningsavdeling, bekrefter overfor Dagbladet at hun har hatt møter med Alf Tande-Petersen i sakens anledning.

Også andre av kanalens topp-programledere skal ha vært aktuelle. Men nå forsøker Aavatsmark å rydde plass for Tande-P.

- Det er ikke avklart ennå. Vi hadde i utgangspunktet tiltenkt Tande-P andre oppgaver, både i høst og neste år. Han skal ha et portrett med prinsesse Ragnhild lørdag 26. august, han jobber også med et prosjekt i forbindelse med Blindeforbundets 100-årsjubileum og med en ny serie USA-portretter.

Men disse kan gå uavhengig av «Ditt livs sjanse», forteller Aavatsmark.

Tidsnød

- Våre beste programledere er tenkt brukt i andre oppgaver de neste to årene, så dette byr på problemer for oss. Vi har kort tid igjen til premieren og må ha ting avklart i løpet av de nærmeste dagene, sier Aavatsmark.

- Jeg har ingen vansker med å se at jeg ikke kan være årets programleder for «Ditt livs sjanse, siden det går helt fram til påske. Det hadde vært rart å bytte programleder midtveis, sier Hallvard Flatland til Dagbladet.

Han har kontrakt med både underholdningsavdelingen og TV-sporten. Men nå vil ingen bruke ham i høst, og dermed er det mest aktuelt at Flatland løses fra NRK-kontrakten så fort som mulig.

TV-Sportens Tor Aune og Tordis Aavatsmark bekrefter at Flatlands NRK-framtid blir avgjort i et møte mandag.