Vraket og lykkelige

Den nye trenden blant kjendiser er å stå fram med ny kjæreste så fort som mulig etter at det forrige forholdet tok slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det kjennes som om livet er over, haugen med papirlommetørklær vokser nedenfor senga, som du vegrer å forlate. Prosessen tar lang tid, du må søke trøst hos venner, gråte og tenke. Helt normalt for den som har blitt dumpet.

Men for mange i kjendisverdenen eksisterer ikke denne bearbeidelsesperioden. I stedet vier de seg til det som kalles «se-hva-du-mistet»-forhold. Gjerne med en yngre, sexy og spennende person.

Kjendispsykologi

Psykolog Andy Evans har skrevet ei bok om kjendispsykologi.

- Status er livsnødvendig for kjendiser. Et forhold som havarerer, spesielt om du blir forlatt eller bedratt av partneren, minsker din status i publikums øyne. En strategisk allianse som ikke behøver å handle om kjærlighet, kan reparere dette, sier Evans.

Aktive damer

Jennifer Lopez er en av stjernene som stadig hiver seg ut i nye forhold. Hun gikk rett fra rapperen Sean «P-Diddy» Combs til ekteskap med danseren Criss Judd. Så kastet hun seg i armene på Ben Affleck.

Men Nicole Kidman utpekes som den mest aktive utøveren. Kort tid etter at Tom Cruise forlot henne til fordel for Penelope Cruz, ble hun avbildet tett omslynget med Russell Crowe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer