Vraket stjerneprodusenten til Michael Jackson, Beyoncé og Justin Bieber

- Det var ikke interessant for oss, sier Nico & Vinz.

HELNORSK ALBUM: Selv om Nico & Vinz har flyttet til Los Angeles, har de ikke flagget ut på det kommende albumet «Black Star Elephant».  Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
HELNORSK ALBUM: Selv om Nico & Vinz har flyttet til Los Angeles, har de ikke flagget ut på det kommende albumet «Black Star Elephant». Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det gikk 30 år fra a-ha herjet hitlister verden rundt med «Take On Me» i 1984 til Norge skulle få oppleve en like stor popsuksess igjen.

Det siste halve året har nemlig Nico & Vinz inntatt Itunes-førsteplassen i 40 forskjellige land med låta «Am I Wrong».

Det har gjort at flere store aktører i den amerikanske musikkbransjen har banket på døra hos den norske duoen den siste tiden. Men ingen har fått napp.

Albumklar Heller ikke Rodney «Darkchild» Jerkins, mannen som har hjulpet Destiny's Child («Say My Name») og Jennifer Lopez («If You Had My Love») til toppen av verdens gjeveste hitliste, Billboard Hot 100, ble akseptert. De siste 15 årene har han også produsert låter for blant andre Michael Jackson, Justin Bieber, Whitney Houston og Beyoncé.

- Rodney Jerkins hadde lyst til å jobbe med oss. Men det var ikke interessant for oss akkurat da, sier Nicolay Sereba til Dagbladet.

Det har gjort at albumet deres «Black Star Elephant», som slippes på mandag, er helnorsk.

- Vi har for det meste jobbet med produsentene William Wiik Larsen og Thomas Eriksen, i tillegg til Stargate. Sirkus Eliassen har også skrevet én av låtene på albumet. Det var bare de gutta som klarte å treffe sounden vår, ikke de utenlandske, sier Sereba.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer