Vri hodet!

Upålitelige kilder hevder at hjernen din bare utnytter en liten del av sin potensielle kapasitet. Prøv dette spillet for å se om du har noe å gå på!

Rekken med spill i serien hjernetrim er etterhvert like lang som takketalene til en gjennomsnitts Oscar-vinner, men de er, takk og pris, atskillig mer morsomme. <>Paso Doble

føyer seg pent inn i rekken av spill som på overflaten synes komplett umulig både ved første, andre og tredje øyekast, men det påstås at det finnes en løsning.

Du styrer din ydmyke tjener, roboten, med piltastene, men roboten kan kun gå to skritt av gangen. Hvorvidt dette skyldes en foreldet utgave av Windows vites ikke, men roboten skal i alle tilfeller ledes fram til det store, røde krysset.

Undertegnede holdt et lite øyeblikk på å miste fatningen, og gav derfor opp - enn så lenge. <>her!

Klarer du deg bedre? Spill spillet <>Massevis av gratis online-spill

BareSpill.no er Dagbladet.nos nye spillsider! Vi gir deg det du vil ha: En haug med gratis online-spill, anmeldelser og annet snask fra spillenes verden.

Her finner du alltid de seks siste spillene øverst på siden. De gratis online-spillene er delt inn i ni kategorier:

OND? Denne lille mannen kan ødelegge dagen din. Eller han kan gi deg like stor selvtillit som David Beckham (men glem hårbøylen, OK?).