Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vrient rally-VM

Hvem har sagt det skal være lett å kjøre rally. I World Rally Championship kan du til og med kjøre utenfor banen og vinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Handlingen i Playstation 2-spillet World Rally Championship er relativt enkel: Kom deg så fort som mulig i mål, helst før noen av de andre rallystjernene. Du konkurrerer mot mange av de kjente kjørerne på 10 forskjellige baner.

Du velger selv hvilken av kjørerne du vil være og hvilken bil du skal ha. Du kjører på kule og nokså lange baner med vanskelig terreng. Det er 81 kule og tunge terrengbaner i spillet. Ved krasj i fjellvegger eller andre ting vil bilen

bli ødelagt og mye vanskeligere å holde kontroll over. Bilene blir oversprøytet av vann, grus og støv alt ettersom hvilket terreng man kjører i.

Spillerene kan i dette rallyspillet kjøre fritt rundt og kan komme i mål ved å kjøre utenfor banens løyper.

Grafikken i spillet er imponerende og lyden er nokså bra. Ved å bytte kameravinkler vil du selv ha følelsen av at du sitter inne i bilen og er med i et av rallyløpene.

Spillekontrollen er vanskelig og det er slett ikke lett å klare og holde kontroll over bilen du kjører. Det er lett å kjøre utenfor kanten og inn i vegger og gjerder. Noe som gjør World Rally Championship til et meget vanskelig spill.

Men spillet blir altfor lik mange av de andre bilspillene. Dette er heller ikke særlig annerledes enn de andre spillene, og minnet til de grader om Sega Rally. Men dette spillet har bedre grafikk.

I Multiplayer-mode kan du velge mellom 10 forskjellige baner og alle de kjente bilene. Dette er heller ikke noe nytt, men spillet er fortsatt morsomt å spille, og for dere som liker rallyspill med mye crossing så er dette spillet noe for dere.

Spillets hjemmeside

Hele Norges coronakart