Vrikket jula inn

I dag er det nok ikke mye glamour over Jens Pikenes og hans Penthouse Playboys. For i går tok de ut alt. Med ekstraordinær god hjelp av så vel Wenche Foss som Morten Harket, vrikket de jula inn på Rockefeller i hovedstaden.

God hjelp vanket det også fra Det Norske Jentekor og et julefeststemt publikum, som tok imot 4 x 20-åringen Wenche med bursdagssang og voldsom applaus. Alt var i Penthouse Playboys' ånd. Jens Pikenes hadde forberedt seg i dagevis i den søte adventstid. Tida som en husmor bruker for å bake de syv sorter, er på minuttet lik tida Pikenes bruker på å plukke ut sine syv dresser før den årvisse julegallaen.

Wenche fullkommen

Og det var selvfølgelig ingen tilfeldighet at akkurat Wenche Foss og Morten Harket var de inviterte gjestene .

- Wenche er den ypperste nasjonen kan tilby. Hun er den fullkomne norske kvinne, sier Pikenes, som alltid ubeskjedent.

- Morten har fornektet sitt talent. Han hører hjemme i Las Vegas - eller dets mange filialer. Derfor var han kalt inn hit i kveld.

Juleferie

Etter det Dagbladet har grunn til å tro tok Jens Pikenes juleferie umiddelbart etter konserten i går. Mye tyder på at han reiste direkte til sin campingvogn på Bogstad for en lavmælt og diskret julefeiring.

Campingvognen er gjort om til et kapell og er så langt fra glamorøst som det kan bli - for Jens Pikenes.

Totalavhold er en selvfølgelighet i jula, Elvis likeså. Treet er pyntet med kongler, frø - og de mange trusene som Jens har fått kastet etter seg på årets konserter.

Som du skjønner; her er det bare så vidt man kan se treet.

- Hva ønsker du deg til jul?

- Kraftigere, sterkere hårspray, sier Pikenes

<B>JULEVRIKKING:</B> Penthouse Playboys, med den ikke utpreget beskjedne Jens Pikenes i spissen, vrikket julen inn på Rockefeller seint i går kveld.
<B>Morten Harket, Wenche Foss og Jens Pikenes</B>