Vulgært

Marilyn Manson kom ned fra tronen på Rockefeller i går kveld. Den intelligente rock n'roll-provokatøren var blitt til en simpel og pubertal vulgaritet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Spytte, vise finger'n, gni seg i kjønnet, gnukke mikrofonstaviet langs rompesprekken. Dette var hovedingrediensene i et kort og alt annet enn oppfinnsomt show.

Mannen som har framstått som en av 90-åras mest interessante, populærkulturelle fenomener ga sine norske fans et heavy metal-harry og barnslig show.

Det var også et fattigmannspreg over konserten. Mens Manson for snaue to uker siden ga et New York-publikum (der også undertegnede var tilstede) et show som var rikt på sceneeffekter, fikk Norge en helt nedstrippet versjon.

Borte var alle klesskiftene, borte var talerstolen, borte var neonskiltet og den litt syke og skeive Las Vegas-atmosfæren.

Og halvnaken uten all staffasjen hadde Manson et begrenset register å spille på.

Rock n' roll-versting

Undertegnede har vært på to MM-konserter tidligere. Spesielt under den amerikanske «Antichrist Superstar»-turneen i fjor vår framsto han som et lysende talent;

en rock n'roll-versting som har alt - autoritet, arrroganse, dekadense, hat, sarkasme, scenekarisma og en musikalsk visjon som gjorde at man ble fullstendig fanget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer