- Vurderer å forfølge saken

Hos politiet i Kristiansand har de allerede vært inne på nettet og sjekket hva som har skjedd. Ingen politifolk som var til stede på Quarten fikk med seg samleiestuntet, som ville ha blitt stoppet hadde de sett det.

- Dette er klart ulovlig. Det er noe som heter usømmelig adferd, brudd på sedelighetskapittelet i straffeloven, sier operasjonsleder Karl Tore Berge til Dagbladet.no.

Foreløpig har ikke politiet mottatt klager eller anmeldelser, men de ser ikke bort fra at de kommer, og at de uansett vil forfølge saken.

- Det kan godt være at våre jurister i morgen finner ut at de vil forfølge saken, avslutter Berge.

Quartfestivalens informasjonssjef EspenThoresen Hværsågod sto foran scenen uten å kunne gjøre noe som helst da samleiet startet.

- Jeg tenkte at dette er noe nytt, dette har ikke jeg sett på en scene før, sier Thoresen, som ikke vil gå ut å fordømme bandet.

- Vi har jo booket dem, og Cumshots - forretningside er jo å finne på sjokkerende ting. V i venta ikke dette, men vi kan ikke etterpå si at vi tar fullstendig avstand fra det, sier sjefen, som nå lar det hele gå sin gang. Saken er fra Quart sin side nå overlatt til påtalemyndighetene, om de velger å gjøre noe.

- Når de først var i gang og hadde seg var det umulig å gjøre noe for oss. Å dra ut stikkontakten foran 3000 mennesker som koste seg kunne vakt sterkere reaksjoner, sier Thoresen, som ikke har snakka med Cumshots etter sessionen.

KAN VÆRE ULOVLIG: Politiet i Kristiansand er ikke videre fornøyde med sex-stuntet.