- Vurderer å slutte på sporet

Tore Strømøy er sliten og frustrert over mangelen på ressurser til programmet sitt. Norges mest populære programleder tror han er inne i sin siste sesong med «Tore på sporet».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM/OSLO: Strømøy sier at kritikken mot programmet ikke er årsaken til at han nå vurderer å gi seg med «Tore på sporet». Han sier han har jobbet hardt med «Tore på sporet» i flere sesonger og kommet til et stadium der lysten til å fortsette stadig blir mindre.

Han trekker fram kombinasjonen av for få medarbeidere, for lite ressurser og for lite faglig miljø som årsaken til at han for alvor vurderer å slutte med den populære tv-serien. Jobben er blitt så arbeidskrevende at den går ut over barna.

- Det er så krevende å lage «Tore på sporet» at det skal mye til før jeg orker å gå på en runde til. Jeg ønsker å føle at jeg sjøl bestemmer over fritida mi, ikke at jobben gjør det, slik det ofte har vært i åra med «Tore på sporet», sier Strøm-øy.

Orker neppe mer

- Vi bør ha en større redaksjon hvis det i hele tatt skal være aktuelt å lage en ny runde med programmet. Hvis ikke jobber vi oss i hjel, sier Strømøy.

I dag består redaksjonen av tre personer, pluss producer og fotograf.

Strømøy har i en årrekke vært NRKs viktigste helgeunderholder, og har til forskjell fra de andre tv-kjendisene alltid vært fast ansatt i statskanalen. Programlederen er med på alt fra idéplanlegging til applaus i studio. Han hadde i fjor en skatteliknet inntekt på 465700, halvparten av Otto Jespersens.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer