Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Walter blir slemmere

- Folk stopper meg på gata og ber meg tynt om å bli snill, men jeg må skuffe dem. Walter blir bare verre, sier Eyolf Soot Kløvig.


ONDT BLIKK: Eyolf Soot Kløvig.

Hver lørdag kveld grøsser norske seere av tyske Walters utspekulerte finesser i TV-serien «De syv søstre». Et flertall av Dagbladet har kåret Walter til den klart slemmeste såpestjernen.
- Jeg har jobbet mye med rollefiguren min. For å få til aksenten best mulig kontaktet jeg det tyske konsulatet. Der ble jeg invitert på schnaps og samtaler en hel måned. Det var hyggelig, sier Kløvig, som også tok med seg familien til Øst-Tyskland for å lære Walter bedre å kjenne.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling