Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

We Don\'t Live Here Anymore

Navlebeskuende om utroskap.

FILM: Kranglete ektepar er slett ikke mangelvare, verken i virkeligheten eller på film, men sjelden har det vært kranglet så formålsløst som i dette dramaet.

To unge ektepar er nære omgangsvenner, men Jack (Mark Ruffalo) har et forhold til kameratens kone Edith (Naomi Watts). Hennes mann Hank (Peter Krause fra «Seks fot under») synes ikke å ha skjønt noe, men Jacks kone Terry (Laura Dern) har sterke mistanker om at noe er på gang, og griper enhver anledning til å diskutere det.

Nå vel, ofte kan det komme fruktbare løsninger etter heftige debatter, men i «We Don\'t Live Here Anymore» hever det seg sjelden over det navlebeskuende. Handlingen bygger på to noveller av forfatteren Andre Dubus, og beveger seg noenlunde innenfor samme landskap som John Updike og Philip Roth skriver med autoritet og innsikt om. Men dette er langt unna mesternivå, det er som om noen har forvekslet førsteklasses med første klasse.

Når historien i tillegg snegler seg framover, med utallige bilder av dundrende tog, fallende løv og alskens andre metaforer, blir det mer stilistisk påtatthet enn levende drama.

 UTRO:  Mark Ruffalo og Naomi Watts.
UTRO: Mark Ruffalo og Naomi Watts. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media