WE går for Ane

Med doble push-ups og en feit Ford Mustang kaprer skuespiller Ane Dahl Torp rockerne i bandet WE.

GARDERMOEN (Dagbladet): Blondinefaktoren er høy i WEs nye video, som ble filmet i går på Gardermoen Raceway-bane. Og bandet må finne seg i å spille andrefiolin, for her det er Ane Dahl Torp (28) som har hovedrollen.

250 hester

-  Hvordan skal dette gå, jeg har ikke engang lappen, sier Dahl Torp før hun prøvekjører en glinsende Mustang med 250 hissige hester under panseret.

Men hun er ikke tapt bak et ratt , og innrømmer at hun har smugkjørt uten uhell.

-  Men jeg klarer ikke å orientere meg i trafikken samtidig som jeg skal oppfatte skilter og alt som skjer. Men på en rett strekning skal det gå, sier hun og leker med gasspedalen før hun trår flatt jern.

Etter å ha vært med i kinofilmen «Kvinnen i mitt liv» med Thomas Giertsen og krimdramaet «Svarte penger, hvite løgner» på NRK, er Dahl Torp tilbake foran kameraet.

-  Jeg var litt skeptisk da Thomas Felberg ringte. Rockere ser så skumle ut, men så viste det seg at jeg kjente ham uten å vite at han var med i WE. Da var saken grei.

En hot babe

Bortsett fra rockvideoen er hun aktuell til høsten med Torun Lians film «Ikke naken». I sommer skal hun spille i det greske dramaet «Antigone» på utescenen i Grimstad.

I rockvideoen er Ane Dahl Torp på jakt etter mannebein, og målet er WE-gutta. Men hun har konkurrenter, så det blir en durabelig kamp om å rekke fram. Da holder det ikke med å være hot selv, hun trenger en hot bil - og det har hun.

-  Jeg er en skikkelig blondine. Se på puppene mine. Jeg har på meg to push-ups. Dette er et triks jeg også benyttet meg av under innspillingen av «Nesten naken», der jeg spiller en ganske heftig dame.

Jubileum

WE er fornøyd med å ha fått Ane Dahl Torp med på laget. Bandet markerer tiårsjubileum med å utgi sin sjette plate til høsten. Med «Smugglers» håper bandet å nå et enda større publikum i inn- og utland. Det er allerede knyttet forventninger til plata, som er blitt til i samarbeid med Kyuss- og Queen Of The Stone Ages-produsent Chris Goss.

-  «Smugglers» er helt klart vår beste plate. Vi har turnert mye og er blitt erfarne, dessuten har Goss betydd utrolig mye, forteller gutta.

Videoen «Catch Electrique» er en forrykende, melodiøs og fengende hardrocker som lover godt.

WE kom for alvor opp fra undergrunnen for to år siden med albumet «Dinosauric Futurobic». På «Smugglers» er i tillegg både Knut Schreiner (Turboneger, Euroboys), Chris Summers (Turboneger) og Danny Young (Gluecifer) med.

HOT VIDEO: Ane Dahl Torp er blondinen som får pulsen til WE-gutta Don Dons (f.v.), Goshje, Thomas Felberg og Chrisvaag opp i turbofart i en fartsfylt rockvideo. Don Dons og Chrisvaag heter egentlig Andreas og Christian og er sønner av Trond Kirkvaag.