Webcam på Madonna

Mens paparazzier svermer rundt kirken hvor Madonna skal gifte seg på jakt etter million-bildet, kan du sitte i ro og mak og se det berømte brudeparet fra PCen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kjendisfotografene fornekter seg ikke. I lang tid har de hengt rundt byen Dornoch i Skottland på ivrig jakt etter bildet som skal gjøre dem 100 000 britiske pund rikere. I morgen gifter Guy Ritchie (32) med «The missus» Madonna (42) i Dornach-katedralen.

Samtidig søker kommandosoldater gjennom Skibo slott og luksushotellet hvor de prominente gjestene i morgendagens bryllup skal bo, med varmesøkende utstyr. Enorme lamper og avskrekkende vakter skal gjøre hotellet så lite gjestfritt som mulig for ubudne gjester.

Webkamera

Madonna har giftet seg før, og vil ikke selge fotorettighetene til bryllupet til et av de høyglansede magasinene. Selv om de trolig ville gravd dypt i pengepungen for eksklusive bryllupsbilder av pop-dronningen. Men hører du til de utålmodige har flere nettsteder satt opp webkameraer utenfor kirken. Det skriver Sky News som også har satt opp et kamera.

Men den stjernespekkede kirkesangen får vi ubudne ikke høre, hvertfall ikke før om en stund. Madonna skal etter sigende gi til beste sin versjon av «Ave Maria» mens Elton John vil dra den passende «Song for Guy». Sky News melder at Madonna skal lage en samle-CD med de musikalske bidragene til bryllupet.

Stjernespekket

Foruten Elton John kommer Gwyneth Paltrow og eks-kjæresten Brad Pitt med kona Jennifer Aniston. Men Pitts skal etter sigende komme senere for å unngå å møte Paltrow i døra. Madonna har holdt av Skibo slott i tre uker slik at alle hennes nærmeste kan komme på bryllupsbesøk uten å risikere å gå glipp av bruden eller treffe eksen.

PÅ PLASS:</B>Paparazziene har forlengst tatt oppstilling ved kirken der Madonna giftes fredag
ALENE:Madonna og Guy Ritchie har sikret seg Skibo slott i tre uker. Slik får de fred med gjestene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer