Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ween

Tidligere uutgitte rariteter som oser av kvalitet.

CD: Når man først skal gi ut en samling rariteter, hvorfor bry seg med b-sider og annet når man heller kan samle sammen låter som aldri er gitt ut? Det er ingen dårlig idé, og sånn sett typisk at originalene Ween utfører den. Sjangersjonglering har aldri gjort duoen Dean og Gene nervøse, verken i eller mellom albumene, og denne samlingen understreker akkurat det. Her hopper de fra det dunkle og seige («I Fell In Love Today») til nachspiel etter et skoleball («Israel»). Samtidig er de ikke redde for nærmest å skamløst kopiere helter som Thin Lizzy («Gabrielle») og Pink Floyd («Did You See Me»). Lite coverinformasjon gjør det vanskelig å tidfeste låtene, men «Shinola Vol. 1» framstår som en karriereoppsummerende samling med godlåter, det er bare det at vi ikke har hørt dem før. Det er en bragd få andre enn produktive Ween klarer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling