Metoo

Weinsteins egne ord: Slik forklarer han seg

Harvey Weinstein tar til motmæle om sextrakassering. Måten han gjør det på, får flere kvinnelige skuespillere til å se rødt.

DA DE VAR VENNER: Filmprodusent Harvey Weinstein og skuespiller Meryl Streep i 2012, da de fremdeles var venner. Nå raser hun mot at Weinsteins advokater bruker hennes og andre Hollywood-kvinners uttalelser til fordel for Weinstein i håp om å få avvvist en rettssak mot ham. Foto: NTB scanpix
DA DE VAR VENNER: Filmprodusent Harvey Weinstein og skuespiller Meryl Streep i 2012, da de fremdeles var venner. Nå raser hun mot at Weinsteins advokater bruker hennes og andre Hollywood-kvinners uttalelser til fordel for Weinstein i håp om å få avvvist en rettssak mot ham. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter en høst med mange og alvorlige anklager mot filmmogul Harvey Weinstein, begynner nå etterspillet i retten.

Weinstein ønsker at en føderal dommer i New York skal avvise en rettssak og søksmålene om seksuell trakassering mot ham. I et forsøk på å oppnå det, bruker han uttalelser fra kvinnelige skuespillere.

Hans advokater har samlet inn sitater og uttalelser fra en rekke kvinner og vil bruke det i sitt forsvar av ham. Men det faller mange tungt for brystet, melder Time Magazine.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer