Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Metoo

Weinsteins egne ord: Slik forklarer han seg

Harvey Weinstein tar til motmæle om sextrakassering. Måten han gjør det på, får flere kvinnelige skuespillere til å se rødt.

DA DE VAR VENNER: Filmprodusent Harvey Weinstein og skuespiller Meryl Streep i 2012, da de fremdeles var venner. Nå raser hun mot at Weinsteins advokater bruker hennes og andre Hollywood-kvinners uttalelser til fordel for Weinstein i håp om å få avvvist en rettssak mot ham. Foto: NTB scanpix
DA DE VAR VENNER: Filmprodusent Harvey Weinstein og skuespiller Meryl Streep i 2012, da de fremdeles var venner. Nå raser hun mot at Weinsteins advokater bruker hennes og andre Hollywood-kvinners uttalelser til fordel for Weinstein i håp om å få avvvist en rettssak mot ham. Foto: NTB scanpix Vis mer

Etter en høst med mange og alvorlige anklager mot filmmogul Harvey Weinstein, begynner nå etterspillet i retten.

Weinstein ønsker at en føderal dommer i New York skal avvise en rettssak og søksmålene om seksuell trakassering mot ham. I et forsøk på å oppnå det, bruker han uttalelser fra kvinnelige skuespillere.

Hans advokater har samlet inn sitater og uttalelser fra en rekke kvinner og vil bruke det i sitt forsvar av ham. Men det faller mange tungt for brystet, melder Time Magazine.

Kvinneuttalelser

Advokatene til den skandalebefengte filmmogulen fremmet denne uka en sak overfor en føderal domstol i New York at saken mot ham, der seks kvinner anklager ham for ulike overgrep, skulle avvises.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?