Weisz skal selge parfyme

Burberry har skaffet seg ny frontfigur.

(Dagbladet.no): Oscar-vinner Rachel Weisz har signert for Burberry, og skal være parfymens ansikt. Dermed erstatter hun narkotikabelastede Kate Moss, som, med god hjelp av ekskjæresten Pete Doherty, har blitt uønsket i store deler av motebransjen.

En representant for Burberry sier Weisz oppfyller kravene de stiller til modellene:

- Vi lette etter en ekte britisk skjønnhet. Noen med ekte eleganse og intellekt, men som er tilgjengelig og ekte samtidig. Rachel er så sofistikert og har den naturlige skjønnheten og karismaen vi lette etter.

Den gravide Weisz, kjent fra blant annet «The Constant Gardener», skal markedsføre lukten «London», som beskrives som «lett og blomstret med en rik undertone», skriver The London Observer.

Sist gang Dagbladet.no var i London, luktet det litt annerledes.

Weisz og regissøren Darren Aronofsky venter sitt første barn om to måneder. Aronoffsky er regissøren bak filmen «Requiem for a Dream».

Vant Oscar: Rachel Weisz dro hjem Oscar for «Beste kvinnelige birolle» i år. Her sammen med Morgan Freeman. Foto: Scanpix
Vant Oscar: Rachel Weisz dro hjem Oscar for «Beste kvinnelige birolle» i år. Her sammen med Morgan Freeman. Foto: Scanpix Vis mer
Suksessfilm: Weisz er best kjent for sin rolle i filmen The Constant Gardener», hvor Ralph Fiennes hadde hovedrollen.