Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Wenche Myhre fylte 70 - og Oslo Spektrum

- En helt spesiell opplevelse.

STAPPFULLT: Wenche Myhre på scenen i Oslo spektrum i forbindelse med sitt 70-årsjubileum lørdag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør / NTB Scanpix
STAPPFULLT: Wenche Myhre på scenen i Oslo spektrum i forbindelse med sitt 70-årsjubileum lørdag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør / NTB Scanpix Vis mer

Nesten 7000 mennesker var lørdag med på å lage gigantisk bursdagsfest for Wenche Myhre i Oslo Spektrum.

Jubilanten, som fylte 70 år onsdag, hadde invitert til en skikkelig bursdagsfest-konsert i Oslo Spektrum lørdag. Kort tid etter at forestillingen hadde startet sang de nesten 7000 gjestene bursdagssangen til jubilanten.

- Det var en helt spesiell opplevelse å se utover folkehavet i Oslo Spektrum. Jeg har vært artist siden jeg var barn, men dette var virkelig noe helt for seg selv, sa Wenche Myhre etter at festkonserten var over.

Forestillingen, som har vært utsolgt i lang tid, varte i to og en halv time og inneholdt flere klassikere fra jubilantens lange artistkarriere.

- Dette er den aller beste måten å feire på, med familie, venner og orkester. Og ikke minst publikum, som har betydd så mye for meg opp gjennom alle disse årene,sier Wenche Myhre.

Artister som Johnny Logan, Jan Eggum, Henning Kvitnes og Elisabeth Andreassen var på plass for å feire med Wenche.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling